Op 29 juni 2017 vond de boeklancering plaats van het boek ‘Van werknemer naar ondernemer’, geschreven door Leni Minderhoud (bestuurslid BPS).

“Dit boek bevat een formule voor vrij ondernemen, omdat er altijd kansen, oplossingen en mogelijkheden zijn om jouw talenten en creativiteit in te zetten. Het is een boek voor ervaren professionals die klaar zijn met doormodderen, doodlopende wegen, reorganisaties en (dreigende) ontslagen. Ze snakken naar het serieus werk maken van hun talenten en verlangens. Of  voor degenen die een prima carrière achter de rug hebben en graag een volgende stap zetten om onafhankelijk vorm te geven aan hetgeen ze écht willen. Mensen die ook willen werken aan een betere wereld in hun directe of verre omgeving, die hun kinderen willen laten zien dat je alles kunt bereiken als je creativiteit kunt laten stromen en oude gewoontes en zekerheden kunt loslaten.

De boeklancering was voor mij een geweldig succes, er was verbinding en netwerken, ideeën en adviezen werden uitgewisseld, er was muziek en inspiratie.”

Dat er direct artikelen verschenen op Nu.nl en Het Financieele Dagblad toont aan hoe zeer het thema actueel is.