Business Platform Schipholweg-Schuttersveld (BPS), opgericht in 2010, is de ondernemersvereniging van Schipholweg/Schuttersveld en omgeving.

BPS behartigt de belangen van ondernemers in dit gebied via directe contacten met de gemeente Leiden en collega ondernemersverenigingen in Leiden.

Ook wil de vereniging door middel van bijeenkomsten en netwerkborrels de onderlinge contacten van ondernemers versterken.

Aan het lidmaatschap zijn geen kosten verbonden, de vereniging krijgt steun van het Ondernemersfonds. Deze beheert het geld dat de ondernemers door middel van de OZB betaald hebben.

Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte gehouden worden? Klik dan op linkerbalk Lid worden.

Het bestuur

Aad Barnhoorn
Aad BarnhoornVoorzitter
Jolijn Kouwenhoven
Jolijn KouwenhovenBestuurslid
John Boender
John BoenderSecretaris
Erick van Mastrigt
Erick van MastrigtPenningmeester
Pieter van der Horst jr.
Pieter van der Horst jr.Bestuurslid
Mieke van Meijgaarden
Mieke van MeijgaardenSecretariaat

De visie

De vereniging heeft tot doel de gezamenlijke belangen van de ondernemingen te behartigen. De communicatie met de gemeente Leiden te voeren en te optimaliseren, alsmede de onderlinge contacten tussen de ondernemingen te bevorderen.

  • regelmatig contact met de gemeente te onderhouden;
  • de leefbaarheid van het ondernemersgebied te bevorderen;
  • Initiatieven ten aanzien van de herinrichtingsplannen, groenvoorzieningen, bestrating van- en de bewegwijzering in het gebied te stimuleren;
  • ontmoetingsmomenten voor ondernemers te organiseren;
  • goederen en diensten gezamenlijk in te kopen.

Gebied

Het ondernemersgebied van BPS wordt begrensd door het spoor, stationsplein, Maredijk en de Willem de Zwijgerlaan.  Het bestaat uit: Schipholweg Schuttersveld, Rijnsburgersingel, Marislaan, Anthony Fokkerweg en Parmentierweg.