Business Platform Schipholweg sponsort in 2016 wederom de WINTER WONDER WEKEN in het centrum van Leiden, waaronder de ijsbaan en de kerstmarkt aan de Nieuwe Rijn.

KERSTMARKT
De kerstmarkt in Leiden is de enige drijvende kerstmarkt van Nederland en wordt gebouwd op het water van de Nieuwe Rijn. Dit jaar duurt de markt 12 dagen. Nieuw is dat de kerstmarkt ook op 2e Kerstdag en na de kerstdagen geopend zal zijn. Dit op verzoek van de vele bezoekers en standhouders zelf. De markt is in 2016 geopend van 16 t/m 28 december 2016.
Samen met de diverse winterevenementen als de ijsbaan en de nostalgische kermis ontstaat een echt winterdorp in het historisch stadcentrum van Leiden.

IJSBAAN
De drijvende ijsbaan heeft maar liefst 600 m2 ijsoppervlakte, en is daarmee één van de grootste tijdelijke ijsbanen van Nederland. De ijsbaan is gelegen op de gracht van de Nieuwe Rijn en is geopend van 9 december 2016 t/m 8 januari 2017.

Er zijn voor de leden van BPS vrijkaarten voor de ijsbaan beschikbaar. U kunt deze bestellen bij het secretariaat: info@ovschipholweg.nl zolang de voorraad strekt!