Onlangs hebben Leiden Marketing en Centrummanagement Leiden de Trakteerkaart gelanceerd: dé cadeaubon van Leiden! Deze Trakteerkaart is verkrijgbaar bij de VVV Leiden en te besteden bij meer dan honderd winkels, horecagelegenheden en activiteiten in Leiden. Graag brengen wij de Trakteerkaart via deze weg onder uw aandacht, bijvoorbeeld als cadeau voor uw werknemers.

Steun de lokale ondernemers
Ondernemers worden zwaar getroffen door de gevolgen van de coronacrisis. Zo ook de lokale ondernemers in Leiden; veel winkeliers hebben te maken met teruglopende klantenaantallen en de Leidse horeca heeft zijn omzet zien dalen. Juist daarom kunnen zij in deze moeilijke tijd de steun van de Leidse werkgevers goed gebruiken: met de Trakteerkaart zorgen we ervoor dat er weer meer regiobezoekers naar de Leidse binnenstad worden getrokken en ondernemers meer inkomsten krijgen.

De Trakteerkaart is verkrijgbaar in coupures tussen € 10 en € 50 en vormt het perfecte cadeau voor uw werknemers, bijvoorbeeld als hart onder de riem in deze tijden van thuiswerken of als onderdeel van het kerstpakket. Met het heropenen van de horeca en het versoepelen van de richtlijnen rondom het coronavirus, is er gelukkig weer voldoende reden om jezelf of elkaar te trakteren op alles van Leiden te bieden heeft.

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van de Trakteerkaart voor uw werknemers? Neem dan contact met ons op via info@vvvleiden.nl of door te bellen met 071-5166000. Daarnaast kunt u meer informatie over de Trakteerkaart, zoals deelnemende ondernemingen, vinden op leiden.nl/trakteerkaart.