Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Alleen voor leden en genodigden.

Het bestuur van Business Platform Schipholweg-Schuttersveld nodigt u van harte uit gezamenlijk het nieuwe jaar in te luiden met een Nieuwjaarslunch op dinsdag 28 januari 2020 om 12.00 uur (inloop vanaf 11.30 uur), bij Achmea, Dellaertweg 1, Leiden.

Digitalisering
Hoe gaat het nieuwe jaar er voor Nederland uitzien? Wat is de invloed van de toenemende digitalisering, kunstmatige intelligentie en robotica op onder andere ondernemerschap, economie en onderwijs?

Aan de hand van hun Trendsverwachting 2020 in 20 Trends kijken trendwatchersduo Lieke Lamb en Richard Lamb terug op ontwikkelingen in het afgelopen decennium en blikken vooruit naar het komende. “We zullen rekening moeten houden met een moderne versie van de ’roerige jaren twintig’.” Een voorproefje leest u hier.

Lieke en Richard Lamb zijn founding partners van het Future Expertise Center // TrendWatcher.com. Samen vormen zij het meest gevraagde trendwatchersduo van Nederland. Dagelijks verzorgen zij TrendPresentaties en TrendBrainstorms in binnen- en buitenland. Ook geven zij als Trendstrateeg veelvuldig strategisch advies en leiderschapssessies aan bedrijven.

Aanmelden is verplicht en alleen voor leden en genodigden: info@businessplatformschipholweg-schuttersveld.nl