Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Alleen voor leden en genodigden.

Graag nodigen wij je uit om aanwezig te zijn op 17 september a.s. bij de volgende netwerkbijeenkomst en tevens algemene ledenvergadering. Het doet ons plezier dat we elkaar weer ‘live’ kunnen ontmoeten en nemen uiteraard de Corona-maatregelen in acht. We verwelkomen je graag bij

De Buurt 1.5, Pesthuislaan 7, Leiden

De Buurt is terug met een 1.5-editie in het Pesthuis en is weer de zomerse hotspot van Leiden waar cultuur, retail, horeca en de Leidse ondernemer een hoofdrol krijgen (https://www.debuurt-leiden.nl/). De ingang is aan de Plesmanlaan-kant. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage van het LUMC of de Morspoortgarage.

Erwin Roodhart, manager Stadsbreed van Ondernemend Leiden, is uitgenodigd om een toelichting te geven over de projecten van Ondernemend Leiden, waaronder de LED-schermen en het Stimuleringsfonds waar BPS financieel aan bijdraagt.
Ondernemend Leiden zet zich in om ondernemerschap te stimuleren en de stadsbrede belangen van ondernemers te borgen in zowel bestaand als nieuw gemeentelijk beleid. Want zonder ondernemers geen vitale stad!

Het programma ziet er als volgt uit:

16.30 uur Inloop
17.00 uur Welkom door Aad Barnhoorn (voorzitter BPS)
Algemene Ledenvergadering BPS
17.30 uur Presentatie Erwin Roodhart, Ondernemend Leiden
18.00 uur Netwerken met een hapje en drankje
Tijdens het netwerken kunnen we gebruik maken van de Jeu de Boules banen om even actief bezig te zijn!
19.00 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden is verplicht en alleen voor leden en genodigden: info@businessplatformschipholweg-schuttersveld.nl