Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Alleen voor leden en genodigden.

In samenwerking met OCLC vindt op woensdag 3 april 2019 om 16.30 uur, de volgende netwerkbijeenkomst plaats bij OCLC, Schipholweg 99, Leiden.

Het samenwerkingsverband OCLC helpt duizenden bibliotheken hun informatie toegankelijker en beter bruikbaar te maken voor mensen over de hele wereld. Om bibliotheken te helpen voldoen aan de voortdurend veranderende behoeften van hun gebruikers, instellingen en omgeving, levert OCLC gezamenlijk gedeelde technologische services, origineel onderzoek en gemeenschappelijke programma’s: “Kennis is er om gedeeld te worden”.

Thema van de bijeenkomst is Team-Ontwikkeling volgens The Five Dysfunctions of a Team by Patrick Lencioni en wordt geleid door Liz Storm van ‘s-Gravesande, organizational development & learning consultant voor de OCLC vestigingen in Europa.

Samenwerken. Iedereen werkt weleens samen. Soms met succes maar soms ook niet. Waarom het soms niet wil lukken is dan weer de vraag. Voor OCLC als internationale coöperatieve organisatie is het succesvol samenwerken cruciaal. Op basis van de theorie van Patrick Lencioni doet de OCLC training- en developmentafdeling veel verbetertrajecten. In een interactieve workshop, waarin we de theorie van een helder model combineren met momenten van oefening en reflectie, geven we inzicht in deze boeiende materie. Kennis die je kunt meenemen naar je eigen werkomgeving en team!

Het programma ziet er als volgt uit:
16:00 – 16:30 start en inloop
16:30 – 17:00 introductie OCLC door Julie Seuront (member relations manager OCLC)
17:00 – 18:00 interactieve sessie over samenwerken door Liz Storm van ‘s-Gravesande
18:00 – 19:00 napraten/netwerken met een hapje en een drankje

Aanmelden is verplicht en alleen voor leden en genodigden: info@ovschipholweg.nl