Zoals eerder aangekondigd worden er workshops georganiseerd met als thema de circulaire economie en de Duurzaamste Kilometer van Nederland (DZKMNL). Het is nu mogelijk om u voor een workshop in te schrijven.

Wat: Workshop circulaire economie en de Duurzaamste Kilometer van Nederland
Wanneer: maandag 8 juli, dinsdag 9 juli, woensdag 10 juli en donderdag 11 juli
Hoe laat: 15.00u – 17.00u met aansluitend een netwerkborrel
Waar: o.a. Rabobank en Grant Thornton
Kosten: gratis
Aanmelden: roelremkes@circularcompanymakers.nl

Business Platform Schipholweg-Schuttersveld biedt in samenwerking met de DZKMNL de workshops aan, aan de leden van BPS. De workshops zijn vrij toegankelijk. Iedere workshop eindigt met een netwerkborrel.

In een workshop van twee uur wordt u meegenomen in de wereld van de circulaire economie, circulair ondernemen en de DZKMNL. Tevens gaat u zelf aan de slag met wat u kan bijdragen en wat circulair ondernemen voor uw onderneming kan opleveren. De workshop is vooral gericht op wat u als ondernemer kan bijdragen en kan verdienen met circulair ondernemen. Met een bedrijfskundig perspectief biedt circulair ondernemen namelijk kansen om verantwoordelijkheid te nemen en een positief financieel resultaat te boeken. De DZKMNL is een community en uw inzet is nodig om er een succes van te maken.

Na de workshop weet u:

  • Wat de circulaire economie is, waarom het van belang is, wat het kan opleveren, wat u ermee kan doen en bereiken
  • Wat de basis concepten en business modellen van de circulaire onderneming zijn
  • Wat de DZKMNL is, voor wie het is en hoe u kan bijdragen

Daarom bent u uitgenodigd om op maandag 8 juli, dinsdag 9 juli, woensdag 10 juli of donderdag 11 juli een workshop bij te wonen. Wilt u, als u geïnteresseerd bent, uw voorkeur voor één of meer dagen aangeven? Afhankelijk van de aanmeldingen worden er één of meer workshops gegeven. Kunt u niet op één van de data, wilt u dan uw interesse kenbaar maken? In september worden er ook workshops gegeven.

Alle leden van BPS zijn uitgenodigd. Ook niet-leden, die in/rond het gebied van de Schipholweg en het Schuttersveld actief zijn, kunnen deelnemen. Kent u mensen voor wie de workshop interessant kan zijn? Informeer hen en nodig ze uit om aan de workshop deel te nemen. De uitnodiging mag worden gedeeld.

Delen kan ook in de eigen organisatie. Er kunnen meer personen per organisatie deelnemen. Denk aan inkopers, operations managers of medewerkers klantcontact, relatiemanagers/ accountmanagers die de informatie kunnen gebruiken richting klanten.

Voor vragen en inschrijven kunt u mailen naar roelremkes@circularcompanymakers.nl

Graag tot ziens bij een workshop!

Met vriendelijke groet,
Roel Remkes
Circular Company Makers
Organisator workshops namens de DZKMNL en BPS